Zelfsturende teams in de horeca
Werken met zelfsturende teams is HOT. Uit ervaringen in mijn praktijk als hospitalitycoach blijkt dat de betrokkenheid, productiviteit en arbeidsvreugde van horecamedewerkers toeneemt, als je met zelfsturende teams werkt. Het maakt jouw horecabedrijf bovendien aantrekkelijk voor werkzoekenden.
Anders denken, anders doen
Het is dagelijkse kost voor horecaondernemers: allerlei processen op de werkvloer in goede banen leiden. Dat varieert van het werven en selecteren van personeel tot het aansturen van je team. Plus het efficiënt inzetten van je team zodat je bedrijf rendeert.
Door als horecaondernemer anders te denken en te doen, kom je tot een meer efficiënte aanpak. Dat zorgt voor rust in je team en in je hoofd. Zo krijg je weer ruimte voor ondernemen en behaal je meer rendement.
Contact
CS Hospitality - Alkmaar
Clemens Schalkwijk
M +31 (0) 6 38 51 26 86
E info@cs-hospitality.nl
KVK: 70432341
BTW: NL001611164B30
IBAN: NL28 ABNA 0807 9922 08